Over DOS Barchem

Wandelsportvereniging DOS (Door Oefening Sterk) Barchem is op 27 november 1961 opgericht. Inmiddels hebben we ruim 165 leden. In de (bijna) zestig jaar dat de vereniging bestaat is er veel veranderd binnen de wandelsport. Zo werd vroeger in groepsverband gelopen voor punten, nu wandelt iedereen; alleen, met familie of met vrienden.

Begin jaren tachtig zijn we gestart met winterwandelingen en vele verenigingen volgden ons voorbeeld. Naast de winterwandelingen organiseren we ook de Avond4daagse en de Landgoederentocht. We proberen je tijdens onze wandeltochten altijd op plekken te laten komen die je zelf niet zo snel zou vinden.

Ons bestuur en de verschillende commissies, die allemaal bestaan uit vrijwilligers, zorgen ervoor dat alles goed verloopt: van het uitzetten van de routes en het bemannen van het startbureau tot het inschrijven van nieuwe leden en organiseren van leuke activiteiten voor onze leden. Daarnaast halen we één keer per maand het oud papier op in Barchem.

Of je nu 5 jaar bent of 85, wandelen is er voor iedereen! Het enige dat je direct nodig hebt, is een goed paar wandelschoenen. Mooi weer, wind, regen of sneeuw, het rustgevende gevoel als je in de natuur loopt is niet te beschrijven. Daarnaast zorgt wandelen voor ontspanning, is het goed voor je lichaam en ontmoet je geregeld nieuwe mensen met dezelfde hobby. Want samen wandelen is natuurlijk wel zo gezellig.

Kom wandelen. Het brengt je zowel lichamelijk als geestelijk in beweging!

Huishoudelijk Reglement & Calamiteitenplan

Huishoudelijk Reglement WSV DOS Barchem Klik hier om te Openen (PDF-document opent in nieuw venster) Calamiteitenplan WSV DOS Barchem Klik hier om te Openen (PDF-document opent in nieuw venster)

Lidmaatschap

Onze vereniging kent een drietal leden: ereleden, leden van verdienste en leden. Ereleden en leden van verdienste betalen geen contributie, leden wel. De contributie wordt jaarlijks op voordracht van het bestuur door de algemene ledenvergadering vastgesteld. Dankzij onze gezamenlijke inspanningen is de contributie zo laag mogelijk. Het tarief voor een lidmaatschap is vastgesteld op € …

Privacy Beleid

Klik hier om te Openen (PDF-document opent in nieuw venster)

Bestuur

Het bestuur van WSV DOS Barchem bestaat uit een aantal personen met ieder een functie. Het bestuur wordt verkozen op de algemene ledenvergadering. Leden kunnen zich verkiesbaar stellen voor een functie in het bestuur. Momenteel bestaat het bestuur uit de volgende personen: Voorzitter:  Ab Hamer E-mail Voorzitter Secretaris:  Ab Lindenschot E-mail Secretariaat Penningmeester: Henk ten …