Terug naar WSV DOS Barchem

WSV DOS Barchem kent drie categorieën leden: ereleden, jeugdleden en leden.

Ereleden betalen geen contributie, leden wel. De contributie wordt jaarlijks op voordracht van het bestuur door de algemene ledenvergadering vastgesteld. Dankzij onze gezamenlijke inspanningen is de contributie zo laag mogelijk.

Het tarief voor een lidmaatschap is vastgesteld op € 30,- per jaar.

Voor de wandelingen die wij zelf organiseren betalen leden geen inschrijfgeld. Dat is dus 5x een winterwandeling, de kastelentocht en de avondvierdaagse.

KWBN_logo_fc_A3Daarnaast gaan we in de periode waarin we zelf geen tochten hebben bij andere verenigingen in de regio wandelen – zo’n 14 keer per jaar – en het inschrijfgeld daar betalen we uit de verenigingskas. Bovendien ontvangt ieder lid het Landelijk Wandel Programma boekje van de wandelbond KWBN. Als een lid van WSV DOS Barchem op eigen initiatief bij een andere vereniging gaat wandelen, ontvangt hij/zij op vertoon van de lidmaatschapskaart korting op het inschrijfgeld.

Als u zich door het hiervoor geschrevene voelt aangesproken tot onze vereniging, is het mogelijk om lid te worden. Hiervoor kunt u contact opnemen door onderstaande velden in te vullen.

Volledige naam: *
Roepnaam: *
Adres: *
Postcode: *